Rondvaartbedrijf m.s. Zeehond - VVV Ameland

Rondvaartbedrijf m.s. Zeehond

Varen in ons prachtige Waddengebied en zeehonden van dichtbij bekijken is een unieke belevenis voor het gehele gezin!

Vaar mee met ons goedverzorgde en kindvriendelijke schip MS Zeehond naar het Robbeneiland, combivaart met bezoek aan de Schelpenbank of lancering van de Amelander Paardenreddingboot. Of zelfs naar een ander Waddeneiland voor één dag! Het schip dat zich onderscheidt in service & kwaliteit!
De ruime, sfeervol ingerichte salon, in de winter verwarmd & in de zomer gekoeld, heeft grote ramen. Tevens beschikt het over 2 wc's, een scheepsbar, een zonnedek en een gezellige speelruimte van 50m2 voor kinderen tot 9 jaar. Deze speelruimte is op de terugvaart geopend. Ook is dan de stuurhut te bezoeken voor een vraag aan de kapitein of om een foto te maken achter het grote stuurwiel. Een uniek fotomoment!
Altijd "live" informatie (NL/D) - Free Wifi - honden toegestaan/water voorhanden

De Zeehond heeft een aantal speciale voorzieningen.
De boot is voorzien van brede deuren voor rollator en rolstoelgebruikers. De elektrisch bediende loopbrug waarmee je veilig van en aan boord kunt gaan, is zo breed dat je eenvoudig met een rollator, (elektrische) rolstoel en een klein formaat scootmobiel aan boord kunt komen. Deze speciaal gebouwde loopbrug is zo geplaatst t.o.v. de kade (aanlegsteiger veerboot) en de boot, dat je zelfs met laagwater gemakkelijk van en aan boord kunt komen. Van 1 november tot eind maart wordt er gebruik gemaakt van een andere opstapplek (jachthaven) én loopbrug. Bij twijfel kun je het beste contact met ons opnemen. Voor in de salon is bij één tafel/zitje meer ruimte gecreëerd waar max. twee elektrische of drie gewone rolstoelen naast elkaar en dichtbij de tafel kunnen, zodat ook rolstoelgebruikers goed zicht hebben op de Waddenzee en de zeehonden. Bij groepen waarbij meer dan één rolstoelgebruiker meegaat, graag van te voren contact met ons opnemen zodat we deze plek in ieder geval voor u kunnen vrijhouden.

Kijk op het activiteitenprogramma of er een tocht met de MS Zeehond gepland staat tijdens je verblijf of kom langs bij VVV Ameland.

Tickets zijn te koop bij VVV Ameland. Telefonisch tickets reserveren is bij VVV Ameland niet mogelijk. Online tickets reserveren kan d.m.v. de blauwe knoppen.

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.