Wagenborg Passagiersdiensten - VVV Ameland

Wagenborg Passagiersdiensten

Wagenborg Passagiersdiensten verzorgt de overtocht vanaf Holwerd naar Ameland v.v. De overtocht duurt ongeveer 50 minuten.

Bootkaart kopen
Een kaartje voor de boot kan online gekocht te worden via de site van Wagenborg Passagiersdiensten. Voor voetgangers, motoren en fietsers is het niet mogelijk de boot te reserveren. Wij raden daarom aan, op tijd aanwezig te zijn bij de boot. 

Auto of caravan
Een auto of caravan meenemen naar Ameland? Ook dan moet er gereserveerd worden, doe dit ruim van tevoren i.v.m. de beschikbare ruimte op de boot voor voertuigen. Geef daarbij het kenteken van de auto en de gewenste heen- en terugreis door. Reserveren kan online en telefonisch via 0900 - 9238*.

De reserveringsafdeling van Wagenborg Passagiersdiensten is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10:00 – 18:00 uur en op zondag van 9:00 – 15:00 uur (alleen telefonisch).

Groepskorting
Bezoek je Ameland met een groep van minimaal 15 personen? Dan kun je in de zomerperiode (1 april – 30 september) korting krijgen op de overtocht. Om in aanmerking te komen voor groepskorting, dient de groep uiterlijk 7 dagen van tevoren aangemeld te zijn, dit kan telefonisch via 0900-9238*. 
Let op: de groep dient een half uur voor de afvaart aanwezig te zijn en de overtocht gezamenlijk te maken. Neemt de groep eigen fietsen of motoren mee? Geef dit dan door bij het aanmelden van de groep.

*vanuit het buitenland is Wagenborg Passagiersdiensten te bereiken op telefoonnummer 003188 - 1031000

Wagenborg Passagiersdiensten

Reeweg 4
9163 GV, Nes
0900-9238

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.