Lidmaatschap - VVV Ameland

Lidmaatschap VVV Ameland

Als lid van VVV Ameland creëer je meer kansen! Wij informeren je met veel plezier over de promotie van Ameland, lidmaatschap bij VVV Ameland, verhuurmogelijkheden via Travelbase, de website van VVV Ameland en meer.

Promotie Ameland
VVV Ameland verzorgt, naast haar kerntaak informatievoorziening aan de toerist, de promotie van Ameland. Om deze promotie/marketingactiviteiten mogelijk te maken, betalen VVV-leden een promotiebijdrage en ontvangt VVV Ameland van de gemeente jaarlijks een afgesproken bijdrage. Iedere euro aan promotiebijdrage die VVV Ameland van haar leden en gemeente ontvangt, wordt besteed aan promotie. Door deze bundeling van middelen kan een promotie- en marketingscampagne worden gevoerd die ertoe doet. Meer informatie.

Lidmaatschap VVV
Als lid van VVV Ameland beschik je over speciale reclame- en promotiemogelijkheden op de grootste website van Ameland, met ten minste 800.000 bezoekers per jaar. Zo komt je accommodatie, bedrijf of activiteit in beeld bij vele toeristen die naar Ameland willen komen of zelfs al onderweg zijn. Dit gebeurt op de volgende manieren:

 • Online reserveren van je accommodatie
  Via de website en mobiele webiste van VVV Ameland kan je accommodatie 24 uur per dag online of op aanvraag worden geboekt via Travelbase. De accommodatie wordt rechtstreeks onder de aandacht gebracht aan iedereen die telefonisch of via internet contact zoekt met VVV Ameland. Ook je vakantiehuis, bungalow, appartement, hotel, caravan, etc. verhuren via de grootste website van Ameland? Kijk dan hier.

 • Accommodatie op de website en mobiele site
  Verhuur je accommodatie via Travelbase (zoek en boek), dan krijg je daarnaast gratis een vermelding op de website van VVV Ameland, onder het tabblad overnachten, bestaande uit de naam en het adres van de accommodatie, informatie, prijzen en beschikbaarheidskalender, foto's en een link naar de accommodatie in Travelbase. Daarnaast is het mogelijk om een filmpje te laten plaatsen bij de accomodatie. 

 • Bedrijf/activiteit op de website, mobiele site en app
  Heb je een restaurant, winkel, zaak of bied je een activiteit aan, dan krijg je een vermelding op de website, mobiele website en in de gratis app van VVV Ameland, onder het tabblad Zien & doen, Bedrijven of Praktisch. Deze vermelding houdt in: naam en adres, telefoonnummer, informatie, marker op de kaart en een foto van het bedrijf. Deze vermelding kan worden uitgebreid met een link naar je eigen website, extra foto's, filmpjes etc. Meer informatie

 • Adverteren
  Adverteren als zakenlid van VVV Ameland kan het hele jaar door op de (mobiele) website en in de app door deelname aan de kortingscoupon. Bekijk de mogelijkheden.

 • Folderpresentatie
  Als lid van VVV Ameland is het mogelijk om gratis folders of visitekaartjes te verspreiden via de displays in onze inspiratieruimte in Nes, jaarlijks bezocht door 150.000 bezoekers. Tevens is er een mogelijkheid om een reclameposter op het publicatiebord te hangen (maximaal A4 en staand formaat, bij voorkeur geplastificeerd). Ook gebruikmaken van deze optie? Geef dan je promotiemateriaal af bij onze balie.

 • Videowall
  In de inspiratieruimte van VVV Ameland in Nes oriënteren bezoekers zich op wat zij tijdens hun verblijf op Ameland allemaal gaan doen. Gasten vinden er foldermateriaal en een informatiewand, maar ook een videowall met maar liefst 9 schermen met een totale oppervlakte van 2 bij 3 meter. Hierop worden foto’s en video’s getoond die onze gasten op ideeën kunnen brengen. Leden van VVV Ameland hebben de mogelijkheid om gedurende de voorstelling op de videowall hun advertentie of eigen video te tonen. Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd naar de kosten van het lidmaatschap? Kijk dan hier.

Alle informatie in één pakket thuis ontvangen? Mail dan je adresgegevens naar info@vvvameland.nl. Uiteraard ben je van harte welkom bij onze VVV in Nes voor meer informatie.

VVV Ameland

Bureweg 2
9163 KE, Nes
0519-546546

Kosten lidmaatschap VVV Ameland

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.