Accommodatie via VVV Ameland verhuren - VVV Ameland

Accommodatie via VVV Ameland verhuren

Via de website en mobiele website van VVV Ameland kan de accommodatie 24 uur per dag online of op aanvraag worden geboekt via ons online reserveringssysteem Travelbase. 

Als deelnemer aan Travelbase wordt je accommodatie op onze website getoond bij:

  • de "zoek-en-boek"-functie
  • het accommodatieoverzicht
  • de functie "ik weet al waar ik heen wil"
  • onder het tabblad 'Overnachten'
  • bij last-minutes, mits je een last-minute aanbiedt

Er zijn twee mogelijkheden om aan Travelbase deel te nemen:

  • A = Online boekbaar
  • B = Op aanvraag boekbaar

A - Online boekbaar
De accommodatie is dag en nacht direct te boeken! Via VVV Ameland ontvangt de gast het contract / de factuur en als verhuurder ontvang je een bevestigingsmail. In de beheermodule zijn de gegevens van de gast altijd terug te vinden.

B - Op aanvraag boekbaar
Ook bij optie B is de accommodatie dag en nacht boekbaar, maar heb je de keuze de boeking te accepteren of af te wijzen. De gang van zaken is verder dat de gast automatisch bericht krijgt dat de aanvraag is geplaatst en dat men binnen twee dagen hoort of de boeking is gelukt. Als verhuurder krijg je een e-mail met de vraag of je de boeking wilt accepteren of wilt afwijzen. Bij het accepteren van de boeking wordt het contract/de factuur wederom via VVV Ameland verstuurd. Wijs je de boeking af, dan vervalt deze.

Beheermodule
Je krijgt van VVV Ameland een inlogcode voor een eigen beheermodule. In deze module zijn de boekingen te zien, maar ook de huurprijzen, de faciliteiten, een omschrijving en foto’s van de accommodatie. Verder kan in deze beheermodule de eigen bezetting worden ingegeven alsmede last-minutes worden aangemaakt. In deze beheermodule vul je ook de eigen bezetting van de accommodatie in.

Bijkomende kosten zoals eindschoonmaak, toeristenbelasting, huur van bedlinnen, etc. worden ook in de module aangegeven. Je kunt ervoor kiezen om deze bijkomende kosten zelf te innen of dit via VVV Ameland te doen. Hiervoor worden geen kosten berekend. 

De beheermodule wordt in eerste instantie gevuld door onze medewerkers met de aangeleverde gegevens, zoals prijzen, bezetting en een omschrijving. Daarna kun je deze zelf bewerken en aanvullen of ons vragen dit te doen.

Kosten
Voor VVV-leden kost deelname aan Travelbase € 25,- per jaar, exclusief BTW. De provisie bedraagt slechts 8% (A - online boekingen) of 9 % (B - boekingen op aanvraag), exclusief BTW over de provisie. 

Niet-leden betalen voor deelname aan Travelbase € 50,- per jaar, exclusief BTW. De provisie bedraagt 16% (A - online boekingen) of 18 % (B - boekingen op aanvraag), exclusief BTW over de provisie. 

Downloads:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Kienstra-Wildervank, helpdesk@vvvameland.nl, tel: 0519-546546.

VVV Ameland

Bureweg 2
9163 KE, Nes
0519-546546

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.