Island Events Ameland

Island Events Ameland

Island Events, het evenementenbureau op de drie mooiste eilanden: Ameland, Vlieland, Terschelling.

Island Events organiseert bedrijfsuitjes, teambuildings, congressen, seminars, incentives, produktpresentaties, relatie-evenementen en alle andere soorten groepsarrangementen op de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling & Ameland.

Wij verzorgen voor u verrassende en op maat gemaakte programma's die aansluiten bij uw gestelde doelstellingen, wensen en budget. Events op maat, compleet met vervoer, logies en catering die met zorg en eilandergevoel zijn samengesteld.

Wanneer u met Island Events in zee gaat hoeft u aan niks meer te denken, wij nemen graag voor u de organisatie uit handen.

Als eilanders beschikken wij over de juiste contacten en lokale kennis, op elk eiland hebben we eigen gespecialiseerde mensen.

Frisse Wind organiseert bedrijfsuitjes, relatie-evenementen, trainingen, congressen, seminars, beloningsreizen, management-bijeenkomsten en alle andere soorten groepsarrangementen op de 5 Waddeneilanden (Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog) en in Esonstad.

Eéndaags en meerdaags, elke groepsgrootte. Maatwerk en totaal-verzorging inclusief: reis, inhoud, logies, catering, programma, begeleiding, uitnodigingstraject en alle andere details.

Achlumerdijk 133
8862 AL, Harlingen
0517 43 45 66

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.